perjantai 31. elokuuta 2012

Lamppu pukeutuu pitsiin
Kun keittiön lampusta meni kupu rikki (mehukannun voimasta), alkoi hirmuinen täydellisen valaisimen etsintä ruokapöydän ylle. Visiot oli hurjat ja budjetti ei näyttänyt riittävän alkuunkaan. 


Mutta kun löysin kirpparilta tämän muutaman euron lampun, sydämeni suli ja päätin vähän hullutella taas pitseillä. (tai ainakin sen aikaa ennenkuin se täydellisyys löytyy :))


Alkuperäinen ajatus oli maalata lampun harmaat osat valkoiseksi ja virkata kupuun sopiva pitsi. Noh, spray maalit on kyllä ostettu, mutta ihan kivahan tuo on harmaanakin :) Ja mitä sitä nyt virkkaamaan kun valmiita pitsiliinojakin on tarjolla, vaikkakin vähän liian iso... joskus on hyvä mennä helpomman kautta.


Lampusta tuli mielestäni ihan kiva ja se näyttää oikeasti luonnossa paljon paremmalta kuin näissä vähän sinne päin -kuvissa. 

Pitsiliinat + valaisin on kyllä niin mielenkiintoinen yhdistelmä, että tätä ajatusta pitää kehitellä ehdottomasti lisää!

- Hanna -

8 kommenttia:

 1. Hauska idea. Voisin itsekkin kaunistaa tylsää keittiön lamppuani. Muutenkin blogissasi on kaikkea kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu ja kiva että tykkäät! Olen ihan hurahtanut pitsiliinoihin ja yleensäkin pitsiin... :)

   Poista
 2. Mainio idea! Minulla on mammalta tilauksessa kolme pientä pitsiliinaa, jotka ajattelin kovettaa sokeritärkillä lampunvarjostimen muotoon ja asetella tuvan pöydän ylle :) Kunhan syksyn pimeät ehtivät ja mamma tarttuu taas virkkuukoukkuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kanssa tuo kovetus suunnitteilla, mutta olen kuullut että sokeri ei välttämättä kestä kauaa, kosteutta yms siksi ajattelin ostaa sitä kovetusainetta. Toki kyllä mun sokerikovettamat pitsikehykset on vielä ainakin ihan kovia :)

   Poista
 3. Annoin sinulle tunnustuksen, käyppä vilkaisemassa blogissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyykin käydä vilkaisemassa ja tutustumussa muutenkin mikä tämä tunnustusjuttu oikein on, ihan uutta mulle :)

   Poista