keskiviikko 16. tammikuuta 2013

2012 TopTenMonessa blogissa on ollut nyt vuoden vaihteessa TopTen –juttuja viime vuoden parhaista paloista. Ja pitihän munkin tehdä lista omista suosikeista, mitäpä sitä muuta näin keskiviikko-iltana kuin summeeraamaan viime vuotta, vaikkakin aika viime tipassa. Vuoden kohokohtia oli kun meille tuli koiranpentu. Lily on hurmannut koko perheen ja ansaitsee kuvansa postauksen alkuun ihan muuten vaan :)


1.
Ykköspaikan on ehdottomasti ansainnut tölkinvetimet, ne oli mun vuoden 2012 juttu! Mutta mikä postaus, se olikin jo vaikeampi valinta. Olisin halunnut valita käsikorun, kaulakorun tai vyön, koska käytän niitä oikeasti eniten. Vyö tuntuu jotenkin eniten omalta jutulta, mutta silti tölkinvetimistä virkattu laukku on kyllä ansainnut ykköspaikan koko upeudessan!


 2.
Toinen mun viime vuoden juttu oli rauhoittuminen, opettelin sitä virkkaamalla isoäidin neliöitä, niissä on viisautta!


3.
Pannumyssy farkun lahkeesta on varmasti siistein ikinä ompelemani juttu ja päätyy siksi kolmannelle sijalle. Yleensä mun ompelukset on vähän sinnepäin, mutta tämä on täydellinen ja toimii!


4.
Rakastan skräppäystä ja varsinkin kaikenlaisia skräpättyjä albumeita! Valitsin niistä neljänneksi aukeavan rasian, koska se on ihan ensimmäisiä skräppäyksiäni ja teema on todella rakas!


5.
Virkattu kukkaro on vaan jotenkin niin söde! Ja onnistui täydellisesti ilman ohjetta ekalla, harvinaista.


6.
Pitsinen vessanovi herättää aina vaan hilpeyttä. Ja saa mut hyvälle tuulelle monta kertaa päivässä.


7.
Hot Chocolate Sticks on herkkupoikkeus mun käsityöpainotteisessa blogissa. Aivan taivaallisen hyvää ja kuvatkin on poikkeuksellisen kauniita.


8.
Koivuhalot perunalaatikoissa on mun taidonnäyte, ettei koko ala-asteaika puukäsityökerhossa mennyt hukkaan! Keskeisellä paikalla takan vieressä ne ilahduttaa päivittäin, varsinkin talvipakkasella kun ei tarvitse jatkuvasti olla hakemassa liiteristä lisää puita.


9.
Ompelulaatikkoa oli tosi kiva tehdä ja siitä tuli oikein toimiva ja käytännöllinen, ja söpö, just hannamainen!


10.
Viimeisen valinta oli vaikeinta, koska listalle oli tunkua. Nämä rasvapurnukat pukeutui silkkiin ja samettiin, käytännöllistä ja kaunista!

Tätä listaahan oli mukava tehdä, olisi voinut jatkaa vaikka toiset kymmenen!

- Hanna -

10 kommenttia:

 1. Hieno blogi sinulla sekä hienoja töitä - siksi annoin blogillesi New Blog Love- tunnustuksen. Juttu tunnustuksesta löytyy omasta blogistani:

  http://tuulenpesanpoikasia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. huikeaa, virkatut vessanoven lukon koristeet, silkkiset pussukat purnukoille yms söpöä-tästä tulee yhtä aikaa hyvälle mielelle ja joutuu pohtimaan riittäiskö itselle sittenkin "Huvikumpu" tyyppinen asuminen....
  sulla on taito vaalia kauneutta ja kätevyyttä toteuttaa ideoita -lepää silti välillä sinäkin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Marja! ja kiitos kun muistutat, kyllä mä lepäilenkin :)

   Poista