torstai 6. syyskuuta 2012

Syksyn kurssit


Järvenpään Kukkatalolla järjestetään 
syksyn aikana monta kivaa kurssia,
Tervetuloa mukaan! 


Heijastinkurssi ke 12.9. klo 18


Itsetehty heijastin on kaunis ja antaa turvaa syksyn pimeään! Heijastin voi olla upea monikerroksinen kukkarintaneula tai vaikka sydänriipus, vain mielikuvitus on rajana.
Illan aikana tutustutaan BigShot leikkurin käyttöön, päämateriaaleina heijastinkangas ja huopa. Heijastimet koristellaan persoonallisiksi erilaisilla napeilla, koristeilla ja nauhoilla.
Hinta sisältää opetuksen ja materiaalit 3-4 heijastimeen, 22€.

Skräppäyskurssi – kortteja ti 16.10. klo 18


Tule viemään paperiaskartelu uudelle tasolle! Valmistamme upeita kortteja erilaisilla tekniikoilla. Aihe on vapaa, voit itse valita ketä ilahdutat omatekoisilla korteilla; isää, ystävää, synttärisankaria… materiaaleja on joka lähtöön.
Illan aikana tutustumme BigShot leikkurin käyttöön tekemällä monenlaisia koristeita erivärisistä ja -laisista kuviopapereista. Tutustumme myös leimaväreihin ja tuputustekniikkaan. Itsetehtyjen yksityiskohtien lisäksi kortit koristellaan haaraniiteillä, tageilla, nauhoilla, ääriviivatarroilla, leimasinteksteillä jne.
Itsetehty kortti on kaunis ja ilahduttaa varmasti saajaansa!
Hinta sisältää opetuksen ja materiaalit 2-4 korttiin koristeineen, 22€

Skräppäyskurssi – aukeava rasia la 6.10. klo 10-14


Tätä kurssia on erityisesti toivottu edellisillä skräppäyskursseilla ja kyllä tämä itse tehty kolmikerroksinen neljään suuntaan kannen alta aukeava korttikokonaisuus onkin upea ilmestys! Kurssilla opit miten rasia valmistetaan kartongista, et tarvitse aiempaa kokemusta skräppäyksestä.
Itsetehty rasia voi toimia korttina, jopa lahjana tai omana muistona. Laatikko koristellaan persoonalliseksi skräppipapereilla, haaraniiteillä, tageilla, nauhoilla, tarroilla, leimasinteksteillä ja monen moisilla koristeilla. Jos haluat voit ottaa mukaasi valokuvan tai muun henkilökohtaisen tarvikkeen jolla personoida laatikko.
Hinta sisältää opetuksen ja kaikki materiaalit rasiaan, 28€

Skräppäyskurssi – Halloween askartelua ke 24.10. klo 18


Hämähäkkejä, pääkalloja, kurpitsoja… Tule askartelemaan pelottavan kammottavia Halloween kortteja! Materiaaleja ja vaihtoehtoja on paljon, perinteistä musta-oranssia ja paljon muuta!
Tutustumme illan aikana BigShot leikkurin käyttöön tekemällä ainakin hämähäkkejä ja seittiä kolmiulotteisesti aukeavaa korttiin. Tutustumme myös leimaväreihin ja tuputustekniikkaan. Kortit voi koristella myös haaraniiteillä, tageilla, nauhoilla, ääriviivatarroilla, leimasinteksteillä… Kurssille voi tulla myös yhdessä reippaan koululaisen kanssa, ei sovellu pienemmille lapsille.
Hinta sisältää opetuksen ja materiaalit 2-4 korttiin koristeineen, koululaiset 15€, aikuiset 22€

Skräppäyskurssi – kortteja jouluun to 29.11. klo 18


Tule viemään paperiaskartelu uudelle tasolle! Valmistamme upeita, ei niin perinteisiä joulukortteja erilaisilla tekniikoilla. Olipa joulusi minkä värinen vain, materiaaleissa löytyy valinnanvaraa.
Illan aikana tutustutaan BigShot leikkurin käyttöön tekemällä monenlaisia koristeita erivärisistä ja -laisista kuviopapereista. Tutustumme myös leimaväreihin ja tuputustekniikkaan. Itsetehtyjen yksityiskohtien lisäksi kortti koristellaan haaraniiteillä, tageilla, nauhoilla, ääriviivatarroilla, leimasinteksteillä jne.
Itsetehty kortti on kaunis ja ilahduttaa varmasti saajaansa!
Hinta sisältää opetuksen ja materiaalit 2-4 korttiin koristeineen, 22€


Voit ilmoittautua Järvenpään kukkatalolle tästä tai suoraan mulle hannamaista(at)gmail.com

- Hanna -

3 kommenttia:

 1. Hienoja kursseja sielläpäin.Ei täällä vaan,tuntuu että entisetkin loppuvat.Sinulle hyvää syksyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, itse on pitänyt laittaa hösseliksi ja järjestää pari kurssia että pääsee askartelemaan yhdessä muiden samanhenkisten kanssa :)
   Hyvää syksyä myös sinulle ja toivottavasti pääset vielä jollekin kurssille!

   Poista
 2. Hienoa että unelmat toteutuvat....

  VastaaPoista