tiistai 15. toukokuuta 2012

SkräppäyskurssiViime viikolla skräppäsimme Järvenpään Kukkatalolla kevään kortteja. Yläkerran avarat tilat täyttyivät innokkaista askartelijoista ihanan aurinkoisesta kevätsäästä huolimatta.

Kurssilla tutustuimme BigShot leikkurin käyttöön tehden mm tälläisiä kukkia. Myös leimavärit ja tuputustekniikka tuli tutuksi monien muiden skräppäyksen salojen lisäksi :)


Aluksi kävimme läpi muutamia skräppäyksen perusjuttuja ja pian jokainen pääsikin valitsemaan materiaaleja omaan korttiin. Jos mielikuvitus ja luovuus ei lähtenyt heti käyntiin, valmiita mallikortteja oli runsaasti antamassa inspiraatioita. 

Tälläisiä "työntouhussa" kuvia ehdin napsia muutaman:
Hauska nähdä kuinka samoista materiaaleista syntyy niin erilaisia kortteja, kaikki oli kyllä upeita!

Ja taas kerran harmittaa kun moni askartelija ja varsinkin ne upeat luomukset jäi kuvaamatta. Kurssilla pitäisi olla oma valokuvaaja :) eihän sitä ehdi keskittyä kuvaamiseen, kun neuvoo ja opastaa ja vielä ihasteleekin viidentoista toinen toistaan taitavamman askartelijan kanssa!


Tästä kortista on tulossa moniosainen, samantyylinen kuin bling-bling kortti, jonka postasin viime kuussa. Kortti ei ihan valmistunut kurssin aikana, toivottavasti Mabe on kuvannut sen kotona, olisi niin kiva nähdä kortti koko komeudessaan valmiina! :)


 Järvenpään Kukkatalolla on skräppääjille paljon ihania nauhoja myynnissä. Ja koko alakerran sisutus- ja lahjatavaravalikoima on kyllä mahtava, ihan henkeään haukkoo kun olisi niin paljon kaikkea ihanaa kotiin ja lahjaksi vietävää! Kurssit jatkuu Järvenpään Kukkatalolla taas syksyllä. 
Ilmoittelen niistä kyllä täällä blogissani ja myös Kukkatalon sivuille tulee kurssien aikataulut sitten lähempänä.

Jos haluat itse järjestää kurssin, laita meiliä niin suunnitellaan yhdessä:
hannamaista(at)gmail.com

Aurinkoista päivää kaikille! 
Ja erityiskiitos kaikille kurssilaisille, olitte kyllä taitavia!

- Hanna -

2 kommenttia:

 1. Hei Hanna,
  kiitos mukavasta kurssista - jos toivoa saa, niin toivon "laatikkokortti"-kurssia=)!!

  Susanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Susanna että tykkäsit kurssista! Laatikko kurssi olis kyllä kiva, voisin postaa tännekin sen "laatikon" :)
   Kukkiksen kurssit jatkuu vasta syksyllä, mä kyllä voisin vaikka järkätäkin, mutta sataisko enää näin kesällä porukkaa kasaan, minimi 12 hlöä.

   Poista