torstai 24. toukokuuta 2012

Tuunatut pyykkipojat


Vaikka koko muu talo kaatuisi päälle, niin pyykit on kyllä ripustettu ulos kuivamaan, söpösti :) 


Olen joskus aiemminkin julkisesti tunnustanut miten rakastan pyykkien ripustamista ulos pyykkinarulle kuivamaan. Se on niitä kesän ihania juttuja! Kun aurinko paistaa, linnut visertää ja tuuli kivasti heiluttaa pyykkejä, tulee jotenkin rauhallinen olo. Siihen hetkeen on mukava pysähtyä ja nauttia jokaisesta pyykkipojan nipsahduksesta. Harvoista ns "pakko"kotitöistä saa niin hyvän mielen, siis itse tekemisestä, ei pelkästään siitä lopputuloksesta.

Viime kesänä rakensimme muuhun pihaan vähän paremmin sopivan pyykkinarutelineen ja pääsin eroon siitä hirmuisesta pyörivästä hässäkästä. Nyt ajattelin hemmotella itseäni vielä hiukan lisää tällä pyykkirintamalla ja ostin uudet puiset pyykkipojat, kolmella eurolla kaksi pakettia :) Jotenkin ne näytti vähän tyhjiltä ja kalpeilta, huusi aivan tuunausta, joten päätin kokeilla erilaisia leimasimia.
Leimailu on tosi nopeaa ja helppoa, pyykkipojat sai uuden ilmeen hetkessä!
Usein näkee käytettävän koristeltuja pyykkipoikia monissa eri tilanteissa, mutta miksikäs ei ihan vaan pyykkinarullakin :)


Voiko pikkupojan sukkia ripustaa enää katu-uskottavammin? ;)

Uutisissa luvattiin koko kesäksi ihanan aurinkoisia pyykinkuivatuskelejä, toivottavasti pitää ennustukset paikkansa!

- Hanna -

1 kommentti:

  1. Hei, meidän lähisuvussa on toinenkin "pyykkihullu", siis pyykit ulos narulle: antavat hyvän mielen, heiluvat ja rauhoittavat. Itse en laita pyykkejä ulos, mutta Piksa on ihan vimmoissaan kun saa laitella narulle pyyhkeitä, lakanoita yms. että sukuun olet tullut. Noi pyykkipojat ovat huippuja!

    VastaaPoista