keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Vyö tölkinvetimistä design II Ennätyspitkä blogihiljaisuus on ohi! 
Olen kyllä tehnyt käsitöitä (enkä vain keskittynyt tölkinvedinten keräilyyn :)), mutta jotenkin tuo kesä ja aurinko on pitänyt poissa koneelta, mökkeily ja täällä kotona tökkivä netti vielä siinä lisänä. Mutta nyt, tässä se on:

Vyö sivuttaisista klipsukoista! 

Näyttää ehkä vieläkin kivemmalta kuin ensimmäinen versio vyöstä, jossa klipsut oli aseteltu pystysuuntaan, tai molemmat on kyllä omalla tavallaan hienoja.


 Virkkasin klipsun kiinni yhdellä kiinteällä silmukalla ja väliin aina kaksi ketjusilmukkaa, yksinkertaista ja kaunista!
En ole ennen nähnyt tälläisellä tekniikalla tehtyä vyötä. Näyttää kyllä hyvältä, mutta vyö ei taivu ihan niin helposti kuin jos klipsut olisi pystyssä, mutta kuten alla olevista kuvista näkyy taipuu ihan tarpeeksi ja se riittää kyllä käytössä mulle.On muutes pikkusen vaikeaa yrittää kuvata itsellä päällä olevaa vyötä... ja vielä vaikeampi kuvailla puolisolle että millaisen kuvan haluaisi :) noh, näillä mennään!

Nyt meidän netti toimii täällä pihakeinussakin, jee!
Ihanan aurinkoista kesän jatkoa kaikille!

- Hanna -

13 kommenttia:

 1. Tämä on hieno!!! niin olen odottanut uusia juttujasi. Odotus palkittiin =) Aurinkoista kesää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka mukava kun on oikein odotettu :)
   Kiva blogi sinullakin, kävin vierailulla!
   Hauskaa kesän jatkoa!

   Poista
 2. Tosta ei saa mitään tolkkua, miten se on tehty. Hyvältä kuitenkin näyttää. Kerättiin Juhannuksena noita klipsuja ja laitoin ne muovipussiin, mutta missä pussi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei saa hävittää klipsupussukoita! :)
   Ihan totta, näistä kuvista saa huonosti selvää, varsinkin kun on musta lankakin, voisin tehdä oikein kunnon ohjeet tänne, joku päivä...

   Poista
 3. t. tiina ei Annika, mut en osaa liittää itseeni kommentoijaksi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiina, voit aina kommentoida myös kirjautumatta sisään, silloin tuossa alla lukee "Vastaa käyttäjänä: Anonyymi" tai sulla on kyllä google tili, koska olet sillä kirjautunut tämän blogin lukijaksi eli kirjaudu sisään sivun oikeasta yläkulmasta tai valitse tuosta kommentin alta google ja sitten kirjaudut sisään (gmail-tunnukset?) niin olet omana itsenäsi :) Menisköhän se näin...

   Poista
 4. Hei Hanna!
  Teet aivan ihania, upeita töitä. Alankin säästämään sinulle noita klipsuja. Minulla on neljä isohkoa pussia askarteluvanua; jos vaikka keksit käyttää sitä johonkin. Yritän laittaa Sabrinan mukaan pussin silloin tällöin.

  T. Riitta (Sabin äiti)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta! Vanulle on varmasti käyttöä ja klipsuista jatkuva pula... mukava kun olet löytänyt tänne blogii!

   Poista
 5. Suurkiitokset selkeistä ohjeista! Juuri nyt on työn alla tuo sinun vyö II. Onpa tämä kivaa. Minun ensimmäinen klipsutyöni ja hyvin sujuu, kiitos sinun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, kiva että olet löytänyt blogistani inspiroivaa ja mielekästä tekemistä. Tekemisen ilo on aina se paras juttu!
   Toki tämä on vyö on ollut ainakin minulla kovassa käytössäkin ja huomasin että laitan soljen kielen aina samaan väliin ja se on alkanut hangata lankaa poikki, hui! Siinä toisessa mallissa soljen kieli tulee klipsun renksuun eikä tätä ongelmaa ole... pitääkin miettiä tähän jokin ratkaisu!

   Poista
 6. Käsittämättömän upeaa, kiitoksia! :)

  VastaaPoista