lauantai 22. joulukuuta 2012

HeijastinpantaMeidän Lily-koira sai joululahjansa jo eilen. 
Tätä pantaa on käyty jo ulkoiluttamassakin ja hienosti toimi!

Sain idean pantaa, kun näin tällaisen heijastimen mustana (kiitos ideasta Elina!), se oli tehty sopimaan tyylikkään rouvan villakangastakkiin, hihaheijastimeksi käsivarteen. Noh, samalla idealla syntyi sitten meidän pikku puudelille tyylikäs heijastinpanta :)

Fiskarsin kuviolävistäjällä on ensin naksittu lumihiutaleet heijastinkankaaseen ja sitten se on silitetty kiinni huopaan ja koristeltu vielä timanteilla.Lily ei nyt ollut oikein poseeraustuulella, mutta tuntui kyllä muuten tykkäävän uudesta heijastimestaan! Ehkä olisi kuitenkin halunnut mielummin lahjaksi jonkun herkun :)

- Hanna -

11 kommenttia:

 1. Jälleen hyvä toteutus! Ei muuta kun linkki sinellille, joka mm. myy tuota fiskarsin uutustuotetta! :) Oikein rentouttavaa ja idea rikasta joulunaikaa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Löysin aamulla kivan blogisi ja tuli nyt toivottamaan Hyvää Joulunaikaa :)

  VastaaPoista
 3. Hyvää ja Rauhallista Joulua Sinulle!

  VastaaPoista
 4. Sinulla on tyylikäs blogi, ja siististi toteutettuja juttuja, mahtavia ideoita. Käy vierailulla blogissani, siellä on jotakin sinulle :o)

  VastaaPoista
 5. Onpa kaunis heijastinpanta, ihana idea!

  VastaaPoista
 6. Eikö olekin! Ja alkuperäinen idea hihaheijastimena on myös loistava, voisinkin laitata tätä Lilyltä joku kerta ja laittaa omaan käsivarteen :)

  VastaaPoista