lauantai 28. heinäkuuta 2012

Voidepurnukat silkkiin ja samettiinNämä pussukat olen ommellut pumppupullojen suojaksi jo ajat sitten, mutta ovat edelleen niin kivat, että ajattelin postata tänne blogiinkin pari kuvaa. 


Perusvoiteen näppärät pumppupullot on pakko olla esillä, jotta niitä muistaa myös käyttää, mutta eihän nuo kauhean kauniita ole, joten naamioin pullot muuhun sisustukseen sopivaksi :)
Kaulan rusetti siis kiristää pussukan paikalleen ja on näin helppo irroittaa pesua varten, tosiaan - meillä varmasti jo kaipaisivatkin pesua... :)

Mukavia hellepäiviä kaikille!

- Hanna -4 kommenttia:

 1. Kiva idea :) Itse olen virkannut kassia, niistä klipsuista. Kun sain sinulta hyvän ohjeen. Niitä on nyt virkattu yli 700 kpl, siitä tulee varmasti todella kaunis, kunhan saan sen valmiiksi.
  Mukavaa viikonlopun jatkoa :)

  VastaaPoista
 2. Wau, yli 700 kpl! Mä vasta haaveilen niin isosta kassista, heti kun saan 2-300 klipsua käsiin teen niistä jo jotain pientä... pitäisikin olla kärsivällisempi :) Laita sitten linkkiä kuvaan kun saat valmiiksi!

  VastaaPoista
 3. Joo laitan, yksi mun ystävä on keräyttänyt karavaani alueella niitä klipsuja ja niitä on varmaan puoli muovipussillista. Osa on jo käsitelty ja osa vielä kasittelemättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea! Munkin pitäisi vähän laajentaa tätä keräyspiiriä, ei noista prätkäjätkistä oo mihinkään ;)

   Poista