lauantai 15. marraskuuta 2014

Sisustaminen pidentää ikää (ota mies mukaan ostoksille!)Olin ollut jo toista viikkoa toipilaana lähes neljän seinän sisällä ja kaipasin pientä piristystä. Niinpä puhuin mieheni ympäri pikavisiitille sisustuskauppaan, ihan vaan katselemaan ja ihastelemaan, tunnelmoimaan vähän joulua ja miksei jotain pientä uutta kotiinkin. Samalla olisi mukava moikata vanhaa ystävää Millaakin putiikissaan.

Minä tietysti jämähdin heti hyllyjen väliin hypistelemään ja puoliso alkoikin kohta stepata edestakaisin levottomasti. Pian hän osoitti valkoisia sisustuskirjaimia onnellinen hymy kasvoillaan, oli selvästikin keksinyt ratkaisun nopeaan ulospääsyyn kaupasta ja ehdotti, että ostaisimme puiset H- ja S-kirjaimet sängynpäätyymme. Suustani pääsi hörönauru. Tulkitsin mieheni hämmentyneestä ilmeestä, että hän todellakin on tosissaan eikä ymmärrä miksi vain hihitän enkä saa sanaa suustani.
Tuo suloinen, romanttiseksikin tarkoitettu ehdotus ei vaan nyt osunut ihan nappiin. Tarkoitukseni ei ollut nauraa sinänsä hyvälle idealle, mutta tuossa alla on kuva meidän makuuhuoneesta. Se on ollut tuollainen kohta 9 vuotta. Ja todellakin kaipaisi jotain uudistusta. Mummolan vanha ikkunankehyskin on jäänyt keskeneräiseksi. 
Mutta ehkä ei kuitenkaan toisia puukirjaimia!Kyllä me ollaan naurettu tälle jutulle moneen kertaan. S pisti kaiken edellisillan piikkiin, prätkän rakentaminen oli tallilla vähän venähtänyt. Eihän sitä silloin voi kaikkia kodin sisustusjuttuja muistaa!
Kirjainepisodista toivuttuamme mukaan lähti kaksi Riviera Maisonin tarjotinta leffaherkuille. Meillä ei ole sohvapöytää, joten nämä tulee tarpeeseen.

Alakuvan UASHMAMA -paperipussit ovat aivan ihania ja monikäyttöisiä. Ostimme kaksi S-kokoista yrttiruukuiksi. Pussit näyttää paperilta, ne on valmistettu selluloosasta ja voi pestä 50 asteessa. Pussin korkeutta voi helposti säädellä tarpeen mukaan pussin suuta rullaamalla. Ihania!Olen yrittänyt pitää ruohosipulin hengissä ruukussa, mutta ei taida onnistua talven yli. Uutta kasvua tulee vähän ja värikin on muuttunut hailakaksi. Millähän ruohosipulia voisi piristää, onkohan jotakin niksiä?

Mukavaa viikonloppua!

- Hanna -

2 kommenttia:

  1. Taitaa olla aika yleistä miehillä :) Ei hajuakaan mattojen paikoista saati tyynyistä... mutta hyvä näin, saa itse päättää kaiken. Mukavaa syksyä!

    VastaaPoista
  2. Hahaha kuulostaa niin tutulle tuo kirjain-episodi:D:D

    VastaaPoista