torstai 12. huhtikuuta 2012

Korut keväthäihinKevään yksi parhaista päivistä on se kun hääkutsu kolahtaa postilaatikkoon. Ja minä onnellinen sain tänä vuonna sellaisen! Häihin liittyy paljon ihania juttuja ja yksi niistä on päästä tekemään uudet korut hääjuhlaan :)

Ennenkuin koruja pääsee suunnittelemaan pitää olla mekko hankittuna, tai ainakin minusta on helpompi valmistaa korut mekon mukaan, kuin yrittää löytää koruihin sopiva mekko!
Mekko on hankittu ja tänään oli vuorossa sovitus ja tarkoitus aloittaa korujen suunnittelu. Mutta mitä ihmettä, mekkooni täydellisesti sopivat korut löytyikin jo valmiina korulokerikostani!! 

Olen pujottanut vaalean roosan värisiä makeanvedenhelmiä vaijeriin ja väliin aina lasihelmen ja sen molemmin puolin muutaman hopeisen koristejutun.


Kuin pisteenä iin päälle, helminauhaan sopiva käsikorukin on tietysti olemassa. Samoja vaaleanroosia makeanvedenhelmiä ja lasihelmiä siellä täällä kolmessa kerroksessa, lukko on koristeellinen ja siitä roikkuu vielä pienessä ketjussa yksi kumpaakin helmeä ja niiden välissä hopea lieriö pikku kivillä.


Olen tehnyt nämä korut viime kesänä, eikä niitä ole käytetty kuin yksissä häissä. Olisi hirmuinen kiusaus haudata korut takaisin lokerikon pohjalle ja unohtaa koko löytö, näin pääsisi taas uusien näpertelyiden kimppuun :) Mutta-mutta, pitkällisen pohdinnan jälkeen päätän säästää en ainoastaan rahaa, vaan ennenkaikkea itseäni ja olla onnellinen juuri näistä koruista! Tästä hyvästä pitäisi kölliä ainakin yksi ilta sohvalla luovasti laiskotellen, nauttien tekemättömyydestä, hiljaisuutta kuunnellen :)
Katsotaan onnistunko!

- Hanna -


2 kommenttia:

  1. Hei!
    Noi on just niin ihanat korut. Voi taivas kun löytäisin mekon ja sitten vielä osaisin tilata netistä siihen sopivat helmet, niin ja se tärkein eli korujen valmistus. Sun käsikorussa on kaunis lukkosysteemi, jotain tollasta minäkin olen ajatellut laittaa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, mä tykkään kans!
    Kyllä sä varmasti löydät, teillähän on siellä niin ihana uus iso kauppakeskuskin! :)

    VastaaPoista