torstai 19. huhtikuuta 2012

Skräppäysilta

 
Eilen illalla skräppäsimme Kinuskillassa monenlaisia kivoja juttuja.Materiaaleja ja vaihtoehtoja oli taas valtavasti, vain oma mielikuvitus rajana mitä halusi tehdä.

Olin tehnyt jokusen mallikortin lisää eri tekniikoilla tuomaan inspiraatiota ja ajatusta millainen oma kortti voisi olla. 


Tehtiin äitienpäiväkortteja ja synttärikortteja...


Moni innostui tekemään useammankin tälläisen pienen mutta pullean kirjekuorilaatikon.


BigShot leikkurilla sai leikattua näppärästi aihion erilaisista kuviopapereista, sitten vain koristellaan ja kootaan kirjekuorilaatikoksi. Kuoren ympärille voi kietaista nauhan pitämään luukun paikallaan.


Tähän malliin laitoin vielä "kantokahvan", joten kirjakuori toimii pienenä lahjapakettina, sen sisään voi laittaa kortin lisäksi vaikka lahjakortin tai jonkun pienen lahjan.


Toiselle puolelle on leimattu saajan nimi.


Laatikoista tuli hyvin erilaisia tekijän ja käyttötarkoituksen mukaan!

Ihanat pikkutytöt Ella ja Hanna tekivät myös upeita juttuja, mutta eivät tahtoneet kuvaan. Ella kyllä suostui esittelemään tekemänsä haitarikukan. Ella leikkasi paperin BigShot leikkurilla, taitteli ja liimasi  muotoonsa kukaksi. Se on hieno!


Kamera tuli taas kaivettua liian myöhään ja osa oli jo ehtinyt lähteä, en saanut kuvattua kaikkien hienoja luomuksia... pitää muistaa ensi kerralla.

Meillä oli oiken mukava ilta ja luovuutta olisi riittänyt pidempäänkin!
Askartelujen lomassa maistui suklaamuffinsit ja Kinuskillan erikoiskahvit ja teet, kiitos Malla!

Seuraavan kerran vastaavanlainen skräppäysilta on 
10.5. Järvenpään Kukkatalolla 

Tervetuloa mukaan!

- Hanna -
2 kommenttia:

 1. Hei, ihania juttuja taas. Mehän nähdään 8.5. eikö vaan? Ritulla on pohdinnassa paikka missä voitaisiin kokoontua. Odotan jo innolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, se tiistai on sovittu skräppäysillaksi! Kiva jos saadaan joku vähän isompi tila, niin mahtuu levittelemään tarvikkeita paremmin esille ja jää vielä tilaa skräpätäkin :)
   Nähdään sitten!

   Poista