keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Tuliaisia New Yorkista

Aikaeroväsymys ei tunnu missään, kun kaivaa matkalaukusta skräppäys ostokset  : )


Olin kuullut huhua Manhattanin askarteluliikkeistä ja löysinkin muutaman kivan paikan. Enemmänkin olisi voinut etsiä ja etukäteen tutustua netissä, mutta ehkä parempi näin, jäi aikaa nähtävyyksille ja säilyi perherauhakin paremmin : )

Michael’s löytyi Columbus Avenuelta, noin puolesta välistä Central Parkin länsipuolelta. En mennyt ihan sekaisin, olin pahimmat hyperventiloinnit kokenut jo jokunen vuosi sitten Lontoossa, aivan mahtavassa askartelukaupassa, joten osasin ottaa rennommin ja selvisin tavallisella sydämen tykytyksellä, jollainen tulee jo Petikon Sinellissäkin, joka kerta.

Michael’s on suht iso ja tavaraa paljon, mutta valikoima on todella laaja kehyksistä silkkikukkiin, joten skräppäys osasto ei shokeerannut koolla, eikä pahemmin valikoimalla, mutta todellakin hinnoilla. Suurin osa tuotteista oli dollareissa samanhintaisia kuin Suomessa euroissa, eli siis vain kurssieron verran (alle 25%) halvempia. Mutta Michael’silla oli juuri parhaillaan pääsiäisale ja suuri osa tuotteista -40-50%. Lisäksi oli paljon 1 $:n laareja nauhoja, leimasintyynyjä, tarroja, lävistäjiä, kuviosaksia… Joten lähtihän sieltä mukaan tuo uusi tarvikelaukku ja sinne reilusti täytettä. 

Myös aivan ihania skräppikartonkilehtiöitä oli pilkkahintaan. Ne on paksuja ja siis myös painavia, piti pohtia muutamaan kertaan täyttääkö laukkunsa puoli ilmaisilla Converseilla, Leviksillä ja Guessin käsilaukuilla vai näillä ihanilla kartonkiarkeillä... 
Otin kaksi isoa lehtiöä! : )
Suurin osa tuotteista oli samoja tai samantyylisiä kuin mihin törmää Suomessakin, mutta skräppäystarvikkeiden säilytys ja kuljetus "osasto" oli mahtava! Kaikenmaailman erilaisia säilytysjärjestelmiä, joilla sisustaa kokonainen askarteluhuone! Ja kannettavia lokerikkoja ja perästä vedettäviä trolleja, joihin suunniteltu oma paikka jokaiselle tarvikkeelle. Meinasin tulla hulluksi, kun en voinut sulloa niitä kaikkia matkalaukkuun! : )

Myös värimaailmaan on panostettu, olisi ollut ihana valita minkä väriset sivuleikkurit tai pyöröpihdit haluaa, mutta toimiihan ne vanhatkin... Sen sijaan sorruin kyllä pinkkeihin nelosen sukkapuikkoihin ja kultaiseen ysin virkkuukoukkuun : )

7 avenuelta löysin pienen ja suloisen The Ink Pad leimailuun erikoistuneen putiikin. Palvelu oli todella ystävällistä ja leimoja löytyi joka lähtöön. Heidän erikoisuutensa on itsesuunniteltavat ja/tai valmiille pohjalle omalla tekstillä tilattavat puuleimasimet ja pyöreät muovileimasimet. Harmikseni pääsiäinen pidensi toimitusaikoja ja en päässyt tilaamaan omaa pyöreää leimasinta, mutta lohdutukseksi löysinkin jotain vielä kivempaa. JustRite leimasin setit oli puoleen hintaan ja sainkin niistä koottua monta kivaa erilaista vaihtoehtoa “omaan” leimasimeen. Kunhan pääsen niitä kunnolla kokeilemaan niin postaan kyllä kuvia, en edes yritä selittää mistä on kyse, näette sitten! : )

Ehkä näitä kaikkia ostamiani ihanuuksi löytyisi myös kotosuomesta tai ainakin netistä, mutta mikä sen ihanampaa kuin shopata lomalla, 
kun kerrankin on aikaa! 


- Hanna -

2 kommenttia:

 1. voi hitsi Hanna...unohdin mainita sulle Hobby Lobbyn. Meilla taalla Coloradossa myos tosi magee ja iso askartelu kauppa, mutta Michaels myos hienoa ja sielta loytaa lahes kaiken mita tarvitsee

  - Puppe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mitää, mullehan jäi peräti 100g tilaa laukkuun, sinne ois just mahtunu jotain pientä kivaa :D Noh, jotain ens kertaankin!

   Kiva Puppe kun olet vieraillut blogissani, tervetuloa toistekin!

   Poista