torstai 12. huhtikuuta 2012

Teemailtoja ja askartelukursseja

Meillä täällä Kellokoskella on aivan mielettömän ihana uusi sisustus-kahvila Kinuskilla. Rouheassa vanhan ruukin miljöössä on tunnelmaa ja Kinuskillan niin suolaiset kuin makeatkin herkut on todella suussasulavia, lounasta ja viikonlopun brunsseja unohtamatta! Kannattaa tulla kauempaakin!

No niin, se Kinuskillan kehumisesta :) tarkoitushan oli kertoa että Kinuskillassa järjestetään myös paljon erilaisia tapahtumia ja teemailtoja!Naistepäivän kunniaksi Kinuskillassa järkättiin Virkkuuilta!
Virkkasimme erilaisista juuttinaruista todella herttaisia pikku koreja. 
Toiset tarttui virkkuukoukkuun ensimmäistä kertaa sitten ala-asteen, toiset taas oli vanhoja konkareita, mutta kaikilta valmistui illan aikana omanlainen kori!


Tunnelma oli leppoisan rento,
kuten Kinuskillassa aina. 


Valittavana oli perinteisten juuttinarujen lisäksi myös hieman ohuempia, värikkäitä juuttinaruja.
Jälkeenpäin vasta huomasimme ja nauroimme miten lähes jokainen oli valinnut juuttinarun oman asun värimaailman mukaan, ihan vahingossa :)


Ja virkkaajille maistui tietysti rupattelun lomassa kahvin kanssa Kinuskillan herkulliset leivokset!

* * *

Talven pimeinä iltoina teimme Kinuskillassa myös persoonallisia heijastimia!


Huovasta ja heijastinkankaasta saa tehtyä monenlaisia, eri asuun ja tilanteeseen sopivia, varmasti omannäköisiä heijastimia, jotka oikeasti toimivat ja turvaavat pimeässä liikkujaa.

Leikkaamiseen käytettiin apuna BigShot leikkuria, huopa ja heijastinkangas joko liimattiin tai ommeltiin yhteen ja sitten vielä nappi koristeeksi! 
Tehtiin sekä narussa roikkuvia heijastimia että rintakorumaisia, joihin tuli neulakiinnitys taakse.


Tunnelma oli taas katossa ja hienoja heijastimia saatiin aikaiseksi!

* * *

Kinuskillassa skräpättiin myös ystävänpäiväkortteja!


Materiaaleja oli runsaasti tarjolla mistä valita mieleisiä omiin kortteihin.
Erivärisiä kartonkeja, kuviopapereita, nauhoja, nappeja, koristeita, tageja, haaraniittejä... kuvioleimasimia, kuviosaksia, kuvioleikkureita... Ja kaiken suosikki oli BigShot leikkuri ja sen moninaiset leikkuuterät, joilla sai loihdittua mm upeita kukkasia.


Skräppääminen on mukavaa yhdessä ystävien kanssa, naapurilta saa kurkattua hyviä ideoita ja vinkkejä omaan korttiin, rennon kahvittelun lomassa syntyy upeita luomuksia!

* * *

Järvenpään kukkatalon yläkerrassa on myös loistavat tilat Skräppäyskursseille!
Samalla pääsee tietysti kukkaostoksille, mutta myös ihailemaan herkullisen värikästä sisustustavara valikoimaa ja juuri skräppäykseen mm nauhoja on todella runsaasti tarjolla Järvenpään Kukkatalon valikoimissa!


Skräppäsimme kortteja kevään ja kesän juhliin. Valoisat ja avarat tilat on loistavat skräppäykseen, materiaalit saa levitettyä väljästi eri pöydille, joista ne on helposti löydettävissä ja oman paikan ympärillä on runsaasti tilaa kaikelle keräämälleen materiaalille.


BigShot leikkurit oli taas kovassa käytössä ja kortteja valmistui useampikin illan aikana.


Kurssilla oli iloinen tunnelma ja moni olisi halunnut vielä jatkaa, joten sovimme samantien jo seuraavan samanlaisen kurssin toukokuulle.

* * *

Aina skräppäysillan ei tarvitse olla "virallinen kurssi" vaan vaikka tälläinen hauska naisten iltapäivä, jollaista vietimme Kellokoskella Rusun luona.


Ystäväpiiri kokoontui viettämään aikaa yhdessä ja mikäs sen mukavanpaa yhdessä tekemistä kuin skräppäys. Ja helppoa kun kaikki on valmiiksi järjestetty, materiaalit, mallit ja työvälineet saatavilla.


Tästä porukasta ei louvuutta puuttunut, vaan upeita kortteja syntyi mukavan ja rennon yhdessäolon ja rupattelun lomassa.


Skräppäys oli niin mukava että ystäväporukka päätti kokoontua uudestaan samoissa merkeissä, seuraavan kerran vuorostaan jonkun toisen luona.

* * *


Kurssille on helppo tulla yksin tai yhdessä kaverin kanssa.
Kurssilla et jää yksin ihmettelemään, vaan aina on apua ja vinkkejä tarjolla.
Runsaiden materiaalien ja ideoiden lisäksi kurssilla pääsee tutustumaan uusiin tekniikoihin ja työvälineisiin, aina oppii jotain uutta!

Oletpa järjestämässä kurssia tai illanviettoa kaveriporukalla, ota yhteyttä niin
suunnitellaan yhdessä juuri teidän porukalle sopiva juttu:
hannamaista@gmail.com

Seuraavat kurssit:


ke 18.4.2012 

Skräppäysilta Kinuskillassa, 
Lisätietoa http://kinuskilla.fi/tapahtumat tai
http://www.facebook.com/events/394891900529172
ilmoittautuminen Kinuskillaan 044-3652832 
tai info@kinuskilla.fi

 
to 10.5.2012 

TEHDÄÄN KÄSILLÄ - Skräpätään kevään kortteja
Järvenpään Kukkatalolla
Lisätietoa http://jarvenpaankukkatalo.fi/kurssit.asp tai
http://www.facebook.com/events/299375673469122
ilmoittautuminen Kukkatalolle 09-2797070 
tai myynti@jarvenpaankukkatalo.fi


Nähdään ja värkkäillään yhdessä jotain kivaa! :)

- Hanna -


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti