sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Mehitähtiä kengissäMehitähdet löysi uuden kodin valkoissa kengissä!

Tänään oli niin ihanan aurinkoinen ja lämmin, ensimmäinen kunnon kevätpäivä, ettei meinannut malttaa pihahommilta sisälle tulla! 

Maalasin varaston räystäslaudat ja kun maalipurkki oli siinä sopivasti, niin menihän nuo vanhat tanssikengätkin siinä samalla valkoiseksi :)

Olen nähnyt joskus jossain lehdessä kuinka kengät käsitellään jollakin erikoisaineella säänkestäviksi, mutta nämä meni nyt ihan vaan talomaalilla... pohjaan kannattaa porata muutama reikä, jotta ylimääräinen vesi pääsee valumaan pois. 


Kengät tarvitsee kaksi kerrosta maalia, ensimmäisen jälkeen on vielä läpikuultava ja pensselin jäljet näkyy ikävästi, mutta toisen paksumman kerroksen jälkeen näyttää jo hyvältä!


Mehitähdet leviää helposti, pieniä poikasia kasvaa jokapuolelle. Minun pieni Mehitähti penkkini tulvi jo yli äyräiden ja sitä olikin hyvä vähän harventaa, ja näin sain kenkiini täytettä :)

Katsotaan miten Mehitähdet viihtyy vanhoissa kengissäni, lähteekö kasvamaan ja kukkimaan!

- Hanna -

4 kommenttia:

  1. Tosi tyylikkäät kengät! Hyvä idea maalata ne. Minäkin olen laittanut kukkia kasvamaan kenkiin, muttei ole tullut mieleen maalata kenkiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mäkin ajattelin ensin laittaa sellaisenaan, hauskan näköisiä myös ihan vaan mustissa tai ruskeissa nahkakengissäkin, mutta meidän pihalla on valkoinen aita ja paljon muutakin valkeaa, niin maalaaminen oli selvästi se juttu :)

      Poista