keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Aukeava rasia


Tämä rasia on saanut paljon ihastelua ja huokailuja osakseen...
Ja onhan se ihanan söpö ja tekniikka aivan loistava, kannen alta aukeaa neljään suuntaan huikea kolmikerroksinen korttikokonaisuus!Rasia on tehty kolmesta (+kansi) Tildan kaksipuoleisesta 12x12" kartongista, niin että sisempi on aina hiukan uloimpaa pienempi. Kulmat on pyöristetty kulmaleikkurilla niin sujahtaa sutjakammin kannen alle.
Kortin koristelin rippijuhlamuistoilla; kuvilla ja onnittelurunoilla.

Mitäpä tuota enempää esittelemään, kuvat varmasti kertoo paremmin mistä on kyse :)

Aluperäinen idea on "Talleta tähtihetket" -kirjasta.

Järvenpään Kukkatalolla on syksyllä skräppäyskurssi, jossa valmistamme tälläisen rasian, olepa kuulolla tai laita jo minulle viestiä jos olet kiinnostunut kurssista!
hannamaista(at)gmail.com

- Hanna -

9 kommenttia:

 1. Hei! Mukava, kun kävit vierailulla!

  Ei minulla oikeastaan noista klipsuista ole pahemmin ohjetta, olen käynyt meidän kunnan Asusteita juomatölkkien klipsuista -kansalaisopiston kursseilla. Englanninkielisellä hakusanalla ohjeita jonkin verran löytyy, eli pop tab -haulla. Minulla on nyt klipsut jääneet vähän unholaan, mutta suku on niitä nyt niin paljon kerännyt, että kohta on pakko alkaa niistä jotain tekemään! :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurssi oiskin ollut hyvä, itse opiskellessa meni tovi ennenkuin tajusi idean :) mutta kuvista saa kyllä hyvin laskettua lisäykset! Sain tänään vähän outoja katseita kun palautusautomaatilla irroitin ensin yli 300 renkulaa :)

   Poista
 2. wau, upea

  juu, laitteles viestiä koska kurssit on...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Laitan viestin kun syksyn kurssien päivämäärät on lyöty lukkoon, kesäkuun aikana. Kiva jos pääset kurssille! :)

   Poista
 3. Hanna tämä kurssi ehdottamasti kiinnostaisi, lasten kuvista olisi kiva tehdä tuollainen...jos olisi vaikka lauantai kurssi kun mulla on ilta painotteinen työ;)
  mut enää 10 aamua kesälomaan , elokuussa vasta sit palaan työmaalle...
  ihanaa kesää sulle ja toivottavasti kesälläkin kirjoittelet tänne-tätä blogia on kiva seurata...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea tuo lauantai, tässä kuitenkin menee aikaa, arki-iltana saattaisi tulla kiire!
   Aurinkoista kesää ja oikein hyvää lomaa sullekin!

   Poista
  2. Marja, kurssi on lauantaina :)

   Skräppäyskurssi – aukeava rasia la 6.10. klo 10-14

   Tätä kurssia on erityisesti toivottu edellisillä skräppäyskursseilla ja kyllä tämä itse tehty kolmikerroksinen neljään suuntaan kannen alta aukeava korttikokonaisuus onkin upea ilmestys! Kurssilla opit miten rasia valmistetaan kartongista, et tarvitse aiempaa kokemusta skräppäyksestä.
   Itsetehty rasia voi toimia korttina, jopa lahjana tai omana muistona. Laatikko koristellaan persoonalliseksi skräppipapereilla, haaraniiteillä, tageilla, nauhoilla, tarroilla, leimasinteksteillä ja monen moisilla koristeilla. Jos haluat voit ottaa mukaasi valokuvan tai muun henkilökohtaisen tarvikkeen jolla personoida laatikko.
   Hinta sisältää opetuksen ja kaikki materiaalit rasiaan, 28€

   Poista