torstai 29. marraskuuta 2012

Joulupuu limoviikunasta
Mitään kun ei raaski heittää pois, ei edes pikkuista kuollutta limoviikunaa.
Ja näitä lehtensä pudottaneita viherkasvejahan jostain syytä ilmestyy meidän perheeseen harmittavan usein... pitäisköhän niille jutella vai mikä auttaisi :)

Pelastuksena vähän valkoista spray-maalia pintaan, koristekiviä juurelle ja jouluvalot koristamaan! Oliko se limoviikuna näin kiva alunperinkään edes lehtien kanssa :)


Tuo valtavan kokoinen murattikranssi on vasta jokunen viikko sitten hankittu, arvioitu lehtien pudotusaika alkaa siis olla kohta käsillä... 
mitähän siitä sitten keksisi :)

- Hanna -

3 kommenttia:

  1. Mä oon erikoistunut lähettämään kasveja kamikaze-perheisiin. Kun en itse raaaski elävää heittää pois, niin on helpompi antaa ne perheisiin, joissa kasveja "kuluu". Eli kelpaisiko tammi-helmikuussa pari posliinikukan pistokasta?

    VastaaPoista
  2. Hih, hauska termi, minä tosiaan kulutan kukkia :) Ruukkukukat on vähän niin kuin leikkokukkia, ihan pikkusen pitkäikäisempiä vaan... Mutta joo Posliinikukka olisi kyllä ihana! Jos samalla vihdoin yhdistäisi niiden klipsukoiden haun :)

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva idea! Tätä täytyy varmaan testata, kun omille kasveille tuppaa käymään aina enemmän tai vähemmän huonosti... :)

    VastaaPoista