lauantai 21. huhtikuuta 2012

Virkattu luu ja pallo koiralleNovitan hanko lankaa jäi puoli kerää jäljelle Tiskirätistä ja siitä sai just virkattua meidän hauvavauvalle Luun ja Pallon.
Eikö olekin suloiset?

Ohje näihin on Novitan Kesä 2012 lehdessä, tosi helppo ja nopea virkata.


 Lelut on ollut jo kovassa käytössä ja Lily tykkää. Varsinkin luu on sopivan kokoinen pikku koiran suuhun ja mukavan pehmeä, mutta jämäkkä vetoleikkeihin ja pennun pureskeltavaksi. Ja pallo tietysti on aina kiva leikkikaveri! 

Yllättävän sitkeitä ja kestäviä, ainakin näin päivän kokemuksen perusteella :)

- Hanna -5 kommenttia:

 1. Hei ihan mahtavat, löytyisikö sulta luuhun ohjetta? Ajattelin vanhoista matonkuteista tehdä joululahjaksi meidän kuolaturvalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, en löydä lehteä mistään... ja Novitan nettisivullakin on vain ohje siihen koiranpetiin, mutta ei samassa kuvassa oleviin leluihin :(

   Mutta jos olet aiemmin virkannut niin luu onnistuu ehkä ilman tarkkaa ohjetta vähän kokeilemalla... aloita luun toisesta sakarasta luomalla esim 6 ketjusilmukkaa ja sitten perään toiset 6 ketjusilmukkaa ikäänkuin toiseksi sakaraksi ja sitten 3 kiinteää silmukkaa samaan, joilla käännytään virkkaamaan viimeisen kuuden ketjusilmukan toinen puoli, sitten luodaan noin 10 ketjusilmukkaa luun varreksi ja toisen pään luunsakarat tehdään kuten aluksi, sitten vaan mennään luuta ympäri molempia reunoja kunnes on sopivan kokoinen ja tehdään toinen samanlainen, jotka sitten liitetään yhteen. Tämä on kyllä varmasti huonoin ikinä kirjottamani ohje, sorry! jos tällä saat onnitumaan niin olet kyllä mestarivirkkaaja :)

   Meidän Lily on leikkinyt luun jo ihan nuhruiseksi, jos innostun virkkaamaan uuden, niin kirjoitan sitten samalla kunnon ohjeen!

   Poista
  2. Kiitos miljoonasti! Ihan selkeä ohje oli, eli eiköhän tuolla luu synny! Laitan kanssa kuvaa blogiini, heti kun saan valmiiksi :)

   Poista
 2. Täältä löytyy ohje! http://www.novita.fi/cms.php?cms_cname=neulemalli_koonti&nlm_content=94282

  VastaaPoista